Najnovšie recenzie zo sekcie Prekladače
pred 3 rokmi sme kúpili mojej mame verziu LANGIE S2, a tento rok to bude LANGIE S3:) Tomuto darčeku sa poteší každý kto nevie jazyk, lebo fakt to extrémne pomôže. A kto sa bojí že to nebude vedieť ovládať tak vôbec, absolútne žiadny problém, len stlačím a prekladá....
- prekladá naozaj veľmi kvalitne
- počet jazykov, ale toľko ich asi ani nevyužijem
- tá ich sim karta na 4G je fakt super rýchla
- cena asi jediné proti, ale zase toto je hodné tých penazí
No tak kde začať. Dlho som vyberal ktorý prekladač zakúpim, dlho som chcel kúpiť model LANGIE S2, ale nakoniec som mal šťastie lebo práve vyšla novinka LANGIE S3. Mám ho pár dní doma a asi len toľko že toto je naozaj vydobytok modernej doby. Za mňa je to jeden EXCELENTNY a POUŽITEĽNÝ produkt na cestách v zahraničí.
Veľa funkcií.
Menší displej.
Trochu vyššia cena.
- preklad naozaj veľmi dobre
- stlačím tlačidlo a hovorím - úplne jednoduché
- baterka vydrží aj niekoľko dní
- neplatím žiadny daľšie poplatky
- displej mohol byť väčší
- aj jazykov na preklad mohlo byť ešte viac
- sim karta sa kupuje samostatne
Poradila som asi 3 známym aby si tento prekladač zaobstarali, lebo je fakt úžasný. Toľko pomoci pri našich dovolenkách čo nám dala táto "krabička" dala je naozaj na nezaplatenie. Čo oceňujem najviac, že je extrémne jednoduchý na obsluhu a naozaj funguje a my zrazu rozumieme čo nám a oni hovoria:) Táto doba fakt ponúka neobmedzené možnosti a toto je vec, ktorá by nemala chýbať u nikoho kto nevie, alebo dobre neovláda cudzí jazyk. Za nás jedno veľké ÁNO!!!
Jedno z najlepších rozhodnutí aké som urobil pri kúpe cez internet. Bez debaty pomoc na nezaplatenie! Funguje to veľmi jednoducho a takmer presne. Samozrejme niekedy sa vyskytne nejaká chybička, ale to je úplne v poriadku, takže za mňa tí ktorí ešte váhajú, tak objednajte a uvidíte sami.
Boli sme v lete na dovolenke a naozaj prekladač nám neuveriteľne pomohol. Prekladá to veľmi korektne aj rýchlo a na to čo sme to potrebovali bohato stačil. Takže ak to mám celé zhodnotiť, tak je to perfektná vec.
Potrebujem iný spôsob komunikácie.
Vasco translator M3
Greta
Pridané: 21. augusta 2024
(naposledy upravené 21. augusta 2024)
Zakúpený v vasco-electronics.sk
- Prekladač je ľahučký a peknučký.
- Aktivácia prekladača je jednoduchá, práca s ním je vhodná aj pre dôchodcu, je to výborný produkt.
- Odporúčam, vyskúšala som aj hlas aj text, všetko sa zdá byť OK.
- Preklada velmi dobre
- Všetko čo som očakával bolo splnené.
- maly
iba sluchatko
Vasco Translator V4
Pridané: 2. júla 2024
(naposledy upravené 17. júla 2024)
Zakúpený v vasco-electronics.sk
- Rozsah služieb
- Kvalita prekladu
Spokojnosť
ok
Zatiaľ sa skúša prekladá dobre uvidíme to až na cestách ako to splní očakávanie.
- Spĺňa všetko čo sa píše v popise, zatiaľ iba testujem, hlavne čo sa týka výuky jazyka. Páči sa mi ako ľahko a rýchlo prejdem napr. z anglického aj do francúzskeho a pod.... Alebo ak napr. narazím na nejaké neznáme slovo alebo si neviem spomenúť na také ktoré potrebujem, proste kliknem a mám to. Nemusím hľadať slovník a blúdiť v ňom.
- Som veľmi spokojný
- To s pripojením na wifi, prepínanie z domácej na verejnú cez mobil, ale je to iba o zvyku
- Obrazovka je skutočne jediný bolestivý bod celého produktu
- PREKLAD je lepší ako google
- Rychlosť prekladu takisto veľmi rýchla
- Fakt výborná úroveň aj náročnejších prekladov a súvetí
- chýba preklad cez fotoaparát
- cena dosť vysoká
Funguje presne tak ako má fungovať prekladač. Je to už môj druhý prekladač (jeden som mal od konkurencie ale nechcem menovať) ale tento aj ked má možno menej funkcií určite má LEPŠÍ PREKLAD ako ten prekladač čo som mal. Odskúšal som si to na viacerých frázach, aťd a NEPOROVNATEĽNE LEPŠIA úroveň. Takže tento si u určite nechám:)
LANGIE S2
Pridané: 7. augusta 2023
(naposledy upravené 7. augusta 2023)
Zakúpený v Cool-mania.eu
- Produkty nefunguje bez siete ako sa tam píše musí byť prihlásený na Internet
To co potrebujem,prelozi.Treba zadavat vety jasne a spisovne.Nie suvetia. Zatial mam produkt iba kratko...
zatiaľ sa len zoznamujem s produktom
Zobrazujem 1 - 20 zo 150 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...8 Ďalšie »